Liity jäseneksi

Hei,

tervetuloa anomaan Suomen Lymfahoito ry:n jäsenyyttä. Hyväksymme jäseniksemme Lyko-koulutuksen tai sitä vastaavan koulutuksen esim. ulkomailla käyneet terapeutit. Kannatusjäseniksemme voivat liittyä myös muut. Yhdistyksen hallitus päättää jäseneksihyväksymisestä. Varsinaisella jäsenellä on oikeus saada nimensä SLH ry:n terapeuttiluetteloon. Sekä varsinaisella että kannatusjäsenellä on pääsy jäsensivuille ja heille lähetetään Lymffis-lehti.

Jäsenmaksu on varsinaiselta jäseneltä vuonna 2023 38€. Maksu on kaikille sama.

Täytäthän lomakkeen jokaisen kohdan huolella. Jos olet Lyko-terapeutti ja toivot saavasi tietosi julkiseen terapeuttilistaukseen, täytä ehdottomasti "Työskentelypaikkakunta" - ja "Työpaikka" -tiedot. Näiden perusteella sinut löytää julkisesta terapeuttilistauksesta.

Tietosuoja-asetuksen mukainen informointi:

Yhdistyksellä on yhdistyslain 503/1989 11§ perusteella velvollisuus pitää jäsenistään jäsenluetteloa.Suomen Lymfahoito ry:n jäsenrekisteri toimii yhdistyksen verkkosivujen takana, palveluntarjoajana toimii Yhdistysavain. Kerättyjä tietoja käytetään jäsenviestintään, -kyselyihin ja laskutukseen. Jäsenellä on oikeus saada hänestä kerätty informaatio nähtäväksi, jäsenellä on oikeus käydä itse muokkaamassa omia tietojaan. Suomen Lymfahoito ry:n jäsenlehti Lymffis lähetetään painotalo Skarp Oy:ltä (Mikkeli), jonne yhdistys toimittaa ennen lehden ilmestymistä ajantasaisen listan jäsenten nimistä ja osotteista postitusta varten. Muutoin yhdistys ei luovuta jäsentensä tietoja kolmansille osapuolille.